Hyldestkoncert – Vi Takker
 
Regering og Folketing har fastlagt den 5. september som veteranernes nationale flagdag.
 
Dagen vil blive fejret på mange måder, og en af dem vil være en støttekoncert på Christiansborg Slotsplads.
 
Koncerten vil støtte op om soldaterne fra de internationale fredsstøttende og humanitære missioner og deres familier. De behøver anerkendelse, støtte og hjælp, samt følelsen af, at der er nogen, der tænker på dem, og vil gøre noget for dem. Det vil vi - så hjælp os med at gøre det. 
 
De Blå Baretters støttekoncert er koordinaret med det officielle Danmarks markering af flagdagen. Den vil blandt andet omfatte en mindesgudstjeneste i Holmens Kirke og en reception i Folketinget for de sidst hjemkomne veteraner fra blandt andet Afghanistan, Kosovo, Irak, Sudan, Sierra Leone,Libanon og søværnets personel fra kampen mod pirateri ved Afrikas Horn. 
 
Koncerten på Christiansborg Slotsplads financieres ved hjælp af sponsorater. Alle band på scenen vil spille gratis og ingen vil tjene penge på koncerten. Som noget specielt vil vi oprette en børnepasningsordning på Christiansborg Slotsplads for at give veteranerne og deres voksne familiemedlemmer til at deltage helt og fuldt i arrangementerne. Børnepasningen vil blive organiseret af Kammeratstøtteordningens Familienetværk. Et eventuelt overskud vil gå til støtte for nødlidende veteraner og deres familier gennem De Blå Baretters Kammeratstøtteordning.

 

 
5 September 2012
' Hyldestkoncert – Vi Takker' 2012

 

........................................................................................................................

ÅRETS SLOGAN ER: VI TAKKER...

Ifølge legenden faldt Dannebrog ned fra himlen ved slaget i Lyndanisse i Estland d. 15. juni 1219, hvor den bragte fornyet mod til de danske tropper.

Planlægningen er nu gået igang for dette års brag af en koncert på Christiansborg slotsplads! men det bliver ikke kun koncert, der vil være Tattoo og militær tovtrækning m.m. og mere familie egnet.

D. 5 september er dagen hvor vi takker de udsendte under dansk flag ved en koncert der rokker den gamle borg helt ned i fundamentet.

Hovedarrangør af koncerten er De Blå Baretter, v/formanden Bjarne Hesselberg som koncertarrangør , i tæt samarbejde med Forsvarskommandoen, Forsvarsministeriet og Folketinget.

web - bygger : T.Harder : tommy-rock@c.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net